play

Vain keräilyerä jäi harmittamaan soutaja Hirvilampea

Kasper Hirvilampi voitti soudun maailmancupin kilpailussa Sveitsissä miesten kevyen yksikön C-finaalin. (arkistokuva)
LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Kasper Hirvilampi voitti soudun maailmancupin kilpailussa Sveitsissä miesten kevyen yksikön C-finaalin. (arkistokuva) LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

STT-Lehtikuva

Suomen Kasper Hirvilampi voitti soudun maailmancupin kilpailussa Sveitsissä miesten kevyen yksikön C-finaalin. Hän peittosi lauantaina toiseksi tulleen Israelin Daniel Dubitskyn 4,17 sekunnin erolla.

–  Testasin hieman eri vauhdinjakoa ekalla vitoselle (500 metrillä) ja tuntui olevan ihan ok. Kaverit vieressä lähtivät selvästi kovaa yrittämään ja vetivät hyvät kisat vierellä. Keskitonnilla sain hyvin eroa ja lopussa pystyin pitämään homman rauhallisena loppuun saakka. Ihan ok perusveto ja hyvä tähän paikkaan, Hirvilampi avasi tiedotteessa.

Hirvilampi kertoi viikonlopun suorituksista kahden soudun olleen hyviä ja yhden "ok".

–  Viikonlopussa eniten ehkä harmittaa keräilyerä, johon tuo ok-soutu osui. Se ei näissä tansseissa riitä, mutta tätä on huippu-urheilu parhaimmillaan ja otetaan opit taas kantoon. Semi (välierä) tulee vielä, ja siellä kaikki on mahdollista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi