play

Väkivahva Vixeli esitteli muskeleitaan Joensuussa – "Juoksu meni kuin elokuvissa"

STT-Lehtikuva

Keskiviikon Toto65-ravit kisattiin poikkeuksellisesti Joensuussa, kun Vermo toipui kolmen ravitapahtuman viikostaan. Illan upeista voittajista edukseen erottui Tapio Perttusen suojatti Vixeli.

Kylmäveristen pitkän matkan kisassa suomenhevosten eliittiin kuuluva Vixeli palasi kilpailutauolta. Viimeksi Forssan Kuninkuusraveissa kisannut ori oli palautunut kauden päätapahtumasta hienosti, sillä 80 metrin takamatkalta matkaan lähtenyt 8-vuotias jyräsi murskavoittoon.

Vixelin voittoaika 1.25,0/3220 metriä jää vain kymmenyksen Parvelan Retun nimissä olevasta pitkän matkan Suomen ennätyksestä.

–  Juoksu meni kuin elokuvissa, mutta hevonenkin oli hyvä. Vixeli oli minullekin positiivinen yllätys, vaikka toki paljon odotinkin, Tapio Perttunen iloitsi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Haastaja juhli kovanaamojen kohtaamisessa

Lyhyen matkan kilpailusta kaavailtiin etukäteen Thai Profitin ja Amazing Warriorin välistä kaksinkamppailua, ja sellainen myös nähtiin.

Santtu Raitalan ohjastama Thai Profit pääsi lopulta keulapaikalle ja sai rauhoittaa tempoa. Suosikilta odotettiin sen jälkeen vain ja ainoastaan voittoa, mutta Iikka Nurmosen suojatti Amazing Warrior kehitti hurjan kirin, eikä Thai Profit pystynyt vastaamaan haastajan tuliseen loppuvetoon.

–  Amazing Warrior suoran alussa otti jo otteen ja piti sen helposti maaliin asti. Korvat jäivät kiinni ja laput vetämättä, Nurmonen kertoi, että oljenkorret jäivät käyttämättä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kylmäveristen lyhyen matkan kilpailussa Fransin tytär Mieletön Melinda oli selityksittä paras, sillä Tapio Perttusen ohjastama tamma jyräsi parhaaksi toiselta ilman vetoapua.

Risto "Pappa" Airaksisen valmennuksesta aloittanut Kobe Web oli heti valmis voittamaan Jani Ruotsalaisen ajamana. Jani Ruotsalaisen voitti myös oman valmennettavansa kanssa, kun Rallston veti keulasta perille.

Santtu Raitalan ajaman Bribesin voitto täydensi oikean Toto65-rivin. Täysosumalla voitti 86,01 euroa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi