play

VaLePa avasi odotetulla kotivoitolla lentopalloliigakauden

STT-Lehtikuva

Neljällä edellisellä kaudella kaiken Suomen lentopalloliigassa voittanu VaLePa kukisti keskiviikkona viime kauden pronssijoukkueen Kokkolan Tiikerit 3–1.

VaLePa on vähintään yhtä hyvä kuin oli viime kaudella, Tiikerit selvästi heikentynyt. Siihen nähden vieraiden voitto kolmannessa erässä oli suurehko yllätys.

Tiikereistä tullut Jiri Hänninen oli 18 pisteellä VaLePan tehokkain. Hän arvosti viime kauden joukkuettaan.

–  Katsopa heidän puolustusten jälkeisten hyökkäysten määrää 31. Veikkaan, että ainakin puolet tuli kolmannessa erässä. Ei me siinäkään erässä pelattu erityisen huonosti, Tiikerit vain näytti erässä, että hekin osaavat pelata, Hänninen sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokk o sanoi lauantain pelin Akaassa olevan heille tavallaan Tiikerit-peliä tärkeämpi, sillä joukkue matkustaa ensi viikolla Mestarien liigan vierasotteluun Hollantiin.

–  Hyökkäysten teho ja vastaanotto olivat jo tänään hyvällä malilla, lauantaina toivon hyvää kenraalia Apeldoorn-otteluun, Kangaskokko sanoi.

Hakkuri Oskari Keskinen oli 11 pisteellä vieraiden tehokkain. Joukkue teki voitetussa erässään 17 pistettä omalla hyökkäyksellä, tappioerissä yhteensä 16.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi