play

VaLePa ja Pennanen juhlivat sunnuntaina Sastamalassa

STT-Lehtikuva

VaLePan libero Eetu Pennanen sai sunnuntaina täyteen 400 ottelua lentopallon Mestaruusliigassa, ja joukkue kunnioitti paalua voittamalla TuTo Volleyn 3–0.

–  Meillä oli puolitoista viikkoa aikaa edellisestä ottelusta, ja senkin takia oli hyvä saada alle ottelu ensi torstaita ajatellen, korosti VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

VaLePa pelaa torstaina Tampereella CEV-cupin ottelun Italian liigan huippujoukkuetta Modenaa vastaan. Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime kaudella. Silloin Modena voitti molemmat ottelut 3–0.

VaLePa ei päässyt pelaamaan kenraaliharjoitustaan parhaalla kokoonpanolla, sillä hakkuri Urpo Sivula oli flunssainen. Tuuraaja Tino Vuori teki 14 pistettä, Sakari Mäkinen oli 16 pisteellä tehokkain.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Modena-pelien välissä pelataan liigaa, ja kun tullaan Italiasta niin lauantaina kohdataan Kyyjärvi ennen maanantaista cupin puolivälierää Hurmosta vastaan. Kaikkia pelaajia tullaan tarvitsemaan, Kangaskokko korosti.

Edellisen liigaottelun kaksi viikkoa sitten kotonaan Loimulle hävinnyt VaLePa nousi sarjataulukossa neljänneksi. Otteluita sillä on 2–3 muita kärkijoukkueita vähemmän.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi