play

Varamiehisen Sportin kotitaika Liigassa kestää – Ilveksen vuoro taipua Vaasassa

STT-Lehtikuva

Vaasan Sport voitti torstaina jääkiekkoliigassa Tampereen Ilveksen toistamiseen vajaan viikon aikana. Ottelu oli entiseen tapaan huipputasainen, ja kuinka ollakaan Sport venytti kotivoittojen putken kuuteen otteluun tuloksella 3–2.

Ilves on Sportille tutuin vastustaja Liigassa, sillä Sportilla on eniten kohtaamisia Liigassa juuri Ilvestä vastaan. Torstain ottelu oli seurojen välillä jo 48. keskinäinen ottelu, ja Sportin voitto oli 19:s.

Sportilla oli haasteita saada riittävästi hyökkääjiä kokoonpanoon, sillä Olavi Vauhkonen, Jonne Virtanen ja Joni Nikko olivat poissa. Siksi laitahyökkääjäksi oli pestattu sairauslomalta palannut puolustaja Victor Westermarck. Peliaika jäi vähäiseksi, sillä uusi pelipaikka osoittautui haastavaksi.

Ilveksellä oli jäänyt raateluhampaankoloon paljon edellisestä ottelusta, jossa se hävisi Sportille. Ilves hyökkäsi vauhdikkaasti ja oli ensimmäisessä erässä selvästi paremmassa iskussa. Maalit kuitenkin edelleen ratkaisevat, ja siinä hommassa Sport oli terävämpi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ottelu huipentui kolmannessa erässä Ilveksen hurjaan takaa-ajoon, mutta Sportin maalivahti Niko Hovinen oli suurimpana esteenä. Takaa-ajoa haittasi myös kolmannen erän loppuun tullut jäähy.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi