play

Vauhtis Kuusivuotiskunkuksi – Atupem kolmatta kertaa Joensuu-ajon sankari

STT-Lehtikuva

Seppo Suurosen valmentama Vauhtis oli lopulta Kuusivuotiskunkussa selkeästi paras kirien 2. ulkoa ykköseksi Henri Bollströmin ajamana. 10  000 euron ykköspalkinto irtosi orille tuloksella 25,0/2180 metriä.

–  20 metriä saatiin kovimpiin kilpakumppaneihin etumatkaa, joten lähtöasetelmat olivat meidän puolellamme. Voitto oli helppo, mutta ei hevonen ollut tänään kuitenkaan ihan notkeimmillaan, Bollström sanoi voittajaseremonioissa.

9-vuotiaaksi varttunut Atupem kiri jo kolmatta kertaa Joensuu-ajon voittajaksi lennokkaasti 3. ulkoa. Loukkaantumisista kärsinyt hevonen on palannut Suomen ykkössarjoihin rytinällä.

–  Sisäpuolella oli monta nopeaa hevosta ja Suur-Hollola-viikonloppu oli hevoselle kova, joten selkäjuoksun halusin tänään hevosella ajaa, ohjastaja Santtu Raitala sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Raitalan käännettyä Atupem kiriin viimeisellä takasuoralla hevosen loppukiri oli todella lennokas.

–  Se oli aika valtava. Tykkäsin siitä todella kovasti, Raitala jutteli.

Raitalalle päivä Joensuussa oli hieno, sillä hän ohjasti Toto75-voitot myös Antti Ojanperän valmentamalla Profiililla sekä Tapio Mäki-Tulokkaan tallin Magazine Matchillä.

Tapio Perttusen Vixeli viimeisteli voittoisasti viikon päästä ravattaviin Forssan kuninkuusraveihin. Ori laukkasi pahoin alkuun, mutta kiersi kilpakumppaninsa lopulta hallitusti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tätä starttia haettiin, niin saa kotona pitää hevosta vähän helpommalla ennen Kuninkuusraveja, Perttunen kertoi.

Jani Ruotsalaisen silmäterä Rallston oli kierroksen eniten pelatuimpana hevosena luottamuksen arvoinen hallittuaan lähtöään erittäin helposti keulapaikalta. Toto75-voittoon ylsi myös Iikka Nurmosen Amazing Warrior.

Toto75-pelissä seitsemän oikein veikanneet palkittiin suosikkipitoisella kierroksella 16,88 euron lunastuksen arvoisesti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi