play

Vernissage Grif ravasi voittoon Årjängissä

STT-Lehtikuva

Alessandro Gocciadoro ohjastaa sunnuntaina St Michelissä Vitruviota, joka on yksi Face Time Bourbonin kovista haastajista. Gocciadoro verrytteli lauantaina voitokkaasti ja ajoi Vernissage Grifin ykköseksi Årjängs Stora Sprinterloppissa.

Suosikkikaksikko eteni kärkipaikoille. Click Bait painui johtoon ohi Missle Hillin ja veti avauspuolikkaan 08,5-vauhtia. Zarenne Fas eteni keulahevosen rinnalle. Vernissage Grif pääsi pois sisäradalta ja ravasi kolmantena toisen radan jonossa.

Vernissage Grif lähti kiriin viimeisellä takasuoralla. Kun Missle Hill edessä ei vetänyt, Gocciadoro joutui kiertämään loppukaarteen neljättä rataa. Vernissage Grif tuli väkevästi ja vei 500  000 kruunun ykkösen ajalla 09,7a/1  640m. Zarenne Fas punnersi kakkoseksi, ja Click Bait oli kolmas. Vernissage Grif ja Zarenne Fas ovat Varennen poikia. Varenne voitti St Michelin Mikkelissä vuonna 2002 ja juoksi ME-ajan 09,3a.

Iltapäivä alkoi suomalaisvoitolla, kun Pekka Korven valmentama Walk Out oli paras montélähdössä. Jon athan Carre kannusti sen keulaan avauspuolikkaan jälkeen. Walk Out piti paikkansa varmasti ja voitti 50  000 kruunua ajalla 12,1a/1  640m. Lauri ja Sakari Enbuske omistavat voittajan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi