play

Vili Saarijärven tehoilta Lukon ilonaiheena

STT-Lehtikuva

Jääkiekkoliigan viime kevään finalistien kolmessa tämän kauden aiemmassa kohtaamisessa TPS on poistunut askista voittajana. Neljäs koitos menikin sitten raumalaisten nimiin maalein 4–2, kun kultakypärä johti joukkoja. Vili Saarijärvi näyttäytyi niin hyvässä kuin pahassa, mutta lopulliset soinnut olivat duurissa.

Saarijärvi syötteli kaksi ensimmäistä Lukon osumaa,ja kolmannen mies täräytti itse millintarkalla laukauksella räpyläpuolen yläkulmaan. Ainoastaan viimeisessä, Scott Pooleyn tyhjään maaliin tehdyssä 4–2 osumassa, Saarijärvi ei ollut osallisena.

Lantin toisena puolena oli TPS:n avausmaali. Saarijärven virheestä ex-lukkolainen Jonne Tammela tinttasi ottelun ensimmäisen osuman.

–  Usko pysyi, vaikka TPS meni johtoon ja jaksettiin jauhaa meidän omaa peliä. Tapahtumarikas peli oli ja tärkeät kolme pistettä meille, Saarijärvi jutteli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tämä oli vasta toinen kotivoitto Lukolle viimeiseen kymmeneen peliin.

–  Kyllä väkeä käy katsomassa ja saamme hyvää tukea kotiyleisöltä. Vaikea sanoa mitään yksittäistä syytä, miksi kotikentällä on ollut vaikeaa, ottelun ykköstähti aprikoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi