play

Villarreal pakotti Liverpoolin parhaimmilleen, Klopp sai toivomansa taisteluilmeen

Klopp iloitsi Mestarien liigan finaalipaikasta. Lehtikuva/AFP

Klopp iloitsi Mestarien liigan finaalipaikasta. Lehtikuva/AFP

STT-Lehtikuva

Ensimmäinen kerta on usein ainutlaatuinen, mutta kolmaskin kerta siivitti Liverpoolin päävalmentajan Jürgen Kloppin ihastuksiin. Liverpool varmisti myöhään tiistaina seuran kolmannen miesten Mestarien liigan finaalipaikan Kloppin aikakaudella.

Liverpool eteni 28. toukokuuta pelattavaan loppuotteluun toisen välieräottelun vahvalla loppukirillään. Liverpool kukisti espanjalaisen Villarrealin 3–2 ja vei finaalipaikan yhteismaalein 5–2.

–  Kolmas finaalipaikka tuntuu ensimmäiseltä, koska Mestarien liiga on jotain erityistä. Se on maailman paras seurajoukkuekilpailu, Klopp sanoi.

Hän ylisti Villarrealin tarjoamaa haastetta joukkueelleen. Kotiyleisön kannustama espanjalaisjoukkue teki tiistaina ensimmäisellä 45-minuuttisella kaksi maalia ja tasoitti yhteistilanteen. Toisella puoliajalla Villarreal jäi kuitenkin Liverpoolin varjoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Onnistuminen lämmittää kovasti, koska ottelu oli meille niin vaikea. Vaikka johdimme ensimmäisen ottelun jälkeen, en halunnut lähteä puolustamaan etumatkaa, vaan voittamaan ottelua. Ottelun toinen puolikas oli sitä taistelua, mitä toivoin, Klopp sanoi.

Liverpool teki 12 minuutissa kolme maalia, kun Fabinho, tauon jälkeen vaihdosta tullut Luis Diaz ja Sadio Mane onnistuivat maalinteossa.

Liverpool voitti Mestarien liigan keväällä 2019 kaadettuaan finaalissa Tottenhamin. Vuotta aiemmin joukkue hävisi loppuottelun Real Madridille. Liverpoolin laitapuolustaja Andy Robertson muistutti, etteivät pelaajat ja kannattajat saa pitää tiistain kaltaisia esityksiä itsestäänselvinä.

–  Finaaliin pääsy ei ole koskaan helppoa, ja on uskomatonta, että olemme finaalissa kolmatta kertaa viiteen vuoteen, Robertson sanoi ja ihasteli etenkin Luis Diazin taituruutta toisella puoliajalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pariisin esikaupungissa St. Denis'ssä Liverpoolin finaalivastustaja on joko Mestarien liigan menestynein joukkue Real Madrid tai Liverpoolin kanssa Englannin Valioliigan voitosta kinaava Manchester City. Ne ratkovat paremmuutensa keskiviikkona, ja City voitti ensimmäisen ottelun kotonaan 4–3.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi