play

Vimpelin Vedolla on ensi lauantaina hyvä mahdollisuus voittaa Superpesiksen kultaa – Manse PP ei onnistunut tasoittamaan

Vimpelin Mikko Kanala syöksyy pesäpallon miesten Superpesiksen 2/5 loppuottelussa Manse PP  - Vimpelin Veto.
LEHTIKUVA / KALLE PARKKINEN

Vimpelin Mikko Kanala syöksyy pesäpallon miesten Superpesiksen 2/5 loppuottelussa Manse PP - Vimpelin Veto. LEHTIKUVA / KALLE PARKKINEN

STT-Lehtikuva

Vimpelin Veto kukisti sunnuntaina tamperelaisen Manse PP:n 2–0 (3–0, 4–2) miesten Superpesiksen toisessa loppuottelussa, ja näin mestaruus on katkolla sille ensi lauantaina Vimpelin Saarikentällä.

Manse PP:llä oli ottelussa vain yksi hyvä vaihe, kun se toisen jakson avausvuoroparin tasoittavalla nousi 2–2-tilanteeseen Henri Puputin lyönnillä sekä Vedon harhaheitolla.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen otti heti aikalisän.

–  En sanonut siinä juuri mitään erityistä. Tavoite oli vain katkaista Mansen hurmos ja onnistuimme siinä, Niskanen sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Veto hallitsi molempia jaksoja selvästi ja se voitti kolmostilanteet 14–6. Avausjakson lukemat olivat murskaavat 9–2.

–  Vimpeli paransi selvästi meitä enemmän eilisestä (lauantai). Emme saaneet peliin raikasta oloa, peli meni väkinäiseksi, myönsi Mansen pelinjohtaja Juhani Lehtimäki.

"Pitää nauttia"

Veto vaikutti alussa valmiimmalta pelaamaan huipputasolla. Etenkin ulkopelissä se oli selvästi parempi, ja myös sisäpelissä lyönnit olivat laadukkaampia. Ensimmäisen juoksun Veto sai Juuso Myllyniemen harhaheiton seurauksena, toisen löi elämänsä ensimmäisiä finaaleja pelaava Jukka-Pekka Vainionpää. Kolmannen toi Vainionpää Juho Heikkalan lyödessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tällä kaudella olen muutamassa ottelussa sekä lyönyt että tuonut juoksun, Vainionpää sanoi.

Lyöjäjokeri Vainionpää nautti lähes kolmetuhantisen yleisön keskellä. Katsojista hyvinkin parisataa oli Vimpelistä.

–  Näistä peleistä pitää nauttia, ja tällä voitolla saimme hyvät lähtökohdat ensi lauantaille. Oli ilo katsella kentän laidalta ulkopeliämme, oli kauden paras esitys, Vainionpää iloitsi.

Manse joutui takaa-ajajaksi heti toisen jakson alussa, kun Mikko Vihriälä löi jakson ensimmäisellä lyönnillä uransa ensimmäisen kunnarin kolmospuolelta. Perään Jere Saukko puhkaisi kakkospuolelta Mansen ulkokentän, ja Vihriälä toi 0–2-juoksun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Pystymme parantamaan sisäpeliä tästäkin vielä, Niskanen lupasi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi