play

Joensuun Kataja ry:n koripallojaosto on valinnut uuden toiminnanjohtajan sekä valmennuspäällikön

Marko Tuononen jatkaa Kataja Basketissa juniorivalmentajana. Arkistokuva

Marko Tuononen jatkaa Kataja Basketissa juniorivalmentajana. Arkistokuva Kuva: Juha Inkinen

Pinja Kuntola

Joensuun Kataja ry:n koripallojaoston toiminnanjohtajaksi on valittu Iisakki Hukka ja valmennuspäälliköksi Jose Salo, tiedottaa Kataja Basket verkkosivuillaan.

Valmennuspäällikön tehtävässä Jose Salo korvaa Marko Tuonosen, joka jatkaa Kataja Basketissa juniorivalmentajana.

Valmennuspäällikkö Salon tehtäviin kuuluvat toimiminen Joensuun Urheiluakatemian koripallovalmentajana ja naisten edustusjoukkueen apuvalmentajana. Lisäksi hän tulee koordinoimaan junioritoimintaa yhdessä toiminnanjohtaja Hukan kanssa.

Koripallojaoston keulahahmona toimiva Iisakki Hukka puolestaan tulee organisoimaan seuran päivittäiset työtehtävät. Ensi kaudella hänen vastuullaan on myös naisten edustusjoukkueen valmennus.

Iisakki Hukka on ehtinyt kokea koripalloa Kataja Basketissa monesta näkökulmasta. Hän on valmentanut vuodesta 2019 useita eri ikäluokkia. Valmennuksen ohella Hukka on toiminut myös miesten edustusjoukkueen yhteistyökumppanihankkijana.

– Haluan kiittää koripallojaoston johtokuntaa luottamuksesta ja tästä erinomaisesta mahdollisuudesta. Kataja Basket on ollut koko tähänastisen urani ajan seura, joka on tarjonnut tilaisuuksia kehittyä sekä valmentajana että seuratoimijana, Hukka kertoo tiedotteessa.

Luokanopettajaopintojaan viimeistelevä valmennuspäällikkö Jose Salo on työskennellyt seurassa noin neljä vuotta. Kokemusta seuran vanhimpien junioriryhmien vetäjänä hänelle on kertynyt nousujohteisesti aina aluesarjoista valtakunnalliseen 1. divisioonaan saakka.

Salolla on palava halu sekä valmentajana toimimiseen että juniorityön kehittämiseen.

– Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta päästä kehittämään junioritoimintaa edelleen. Jaamme Iisakin kanssa selkeän vision siitä mitä toivoisimme Katajan saavuttavan. Laadukas tukiverkosto tulee auttamaan meitä tällä tiellä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi