play

Werbik ratkaisi heti JoKP:lle heti jatkoajan avausminuutilla – tshekkihyökkääjä aikoo viettää joulunsa Suomessa: "Olemme jo testanneet suomalaista jouluateriaa, mutta nyt aiomme pysyä tshekkiläisissä traditioissa"

JoKP:n kultakypärä Nicolas Werbik ratkaisi perjantai-illan ottelun Kupittaalla, kun jatkoaikaa oli pelattu vain 37 sekuntia. Tshekkihyökkääjä on koko sarjan pistepörssissä kolmantena tehoin 11+19. Arkistokuva keskiviikon Hokki-kotiottelusta.

JoKP:n kultakypärä Nicolas Werbik ratkaisi perjantai-illan ottelun Kupittaalla, kun jatkoaikaa oli pelattu vain 37 sekuntia. Tshekkihyökkääjä on koko sarjan pistepörssissä kolmantena tehoin 11+19. Arkistokuva keskiviikon Hokki-kotiottelusta. Kuva: Mikko Makkonen

Jari Welling

Joensuun Kiekko-Poikien toinenkin vierailu Turun Kupittaalle jääkiekon Mestiksessä tällä kaudella oli voitokas ja vähämaalinen, mutta nyt mentiin jatkoajalle asti. JoKP:n tshekkivahvistus Nicolas Werbik iski voitto-osuman jatkoajan 37. sekunnilla, ja kaksi pistettä matkasi Joensuuhun lukemin 2-1.