play

Who's Who ravasi miljoonavoiton Ruotsissa

STT-Lehtikuva

Pasi Aikion valmentama Who's Who vei 1,5 miljoonan kruunun ykkösen Paralympiatravetin finaalissa Åbyssä lauantaina.

Örjan Kihlström karautti Who's Wholla kärkeen. Kun Night Brodde singahti rinnalle, Kihlström luopui johtopaikasta, mutta vain hetkeksi. Who's Who painui uudelleen keulaan. Näin kovin vastustaja Extreme jäi kolmanneksi sisäradalle. Who's Who paineli varmasti ykköseksi ajalla 11,9a/2140m. Elitloppetiin jo aiemmin kutsuttu Extreme kiri vapaata sisärataa pitkin kakkoseksi.

–  Who's Who oli pirteä tänään ja vei keulaan alussa. Laukka oli lähellä ensimmäisessä kaarteessa. Kun saimme ajaa kärjessä rauhallista vauhtia, odotukset olivat korkealla. Voitto tuli helposti. Who's Whossa on kaikki huippuhevosen ominaisuudet. Se on nopea ja vahva, ja sillä on hyvä psyyke, Kihlström kehui ja antoi tunnustusta myös hyvin tehdylle valmennustyölle.

–  Tämä on yksi suurimmista voitoistani. Who's Who on viisas ja rauhallinen hevonen. Hurja kapasiteetti tekee siitä voittajan, Aikio sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Paul Hagoortin valmentama Chebba Mil kiri tammojen Drottning Silvias Pokalissa vahvimmin ja vei miljoonan kruunun ykkösen. Robin Bakker ajoi Italiassa syntyneellä tammalla voittotuloksen 11,7a/2140m.

Oriiden/ruunien Kungapokalenissa Daniel Redénille tuli odotettu voitto. Francesco Zet viiletti Örjan Kihlströmin ajamana keulasta miljoonan kruunun voittoon ajalla 11,9a/2140m

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi