play

Willow Pride kolmatta kertaa Tammavaltikan voittajaksi

STT-Lehtikuva

Tammavaltikan Forssassa myös kahtena edellisenä vuonna voittanut Willow Pride piti hallitsijattaren tittelistä kiinni, vaikka perjantaina ravatun 1  640 metrin osalähdössä jälkeen eroa kärkeen oli 0,8 sekuntia seitsemännen sijan myötä.

Lauantain 2  640 metrin kisa oli kuitenkin alusta loppuun Willow Priden näytöstä. Se otti heti kiihdytyksessä keulapaikan haltuunsa ja irtosi lopussa muusta porukasta erittäin helposti.

–  Hevonen oli eilenkin todella hyvä, mutta juoksu vain meni pipariksi. Tänään tamma oli erittäin hyvän tuntuinen, joten pidimme kovaa vauhtia matkalla, ohjastaja Antti Teivainen kertoi voittajaseremonioissa.

Kokonaiskisan toinen oli Stonecapes Queila 0,7 sekuntia voittajalle hävinneenä ja kolmas Peanuts, jolla ero kärkeen oli 0,9 sekuntia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sami Sandbergin valmentaman Willow Priden omistaa ja on kasvattanut I.M.T.-Talli Oy Porista. Hevosen hoitajana toimii Noora Tuula. Koko viikonlopulta Willow Priden voittosumma karttui 22  500 euron edestä.

Antti Ala-Rantalan ohjastama ja valmentama kylmäverinen Nyland oli paras harvinaisella 4  160 metrin mittaisella Pilvenmäki Maratonilla. Ala-Rantala kierrätti 80 metrin takamatkalta startanneen Nylandin aikaisessa vaiheessa keulapaikalle, josta se hallitsi lähtöä varmasti maaliin saakka.

Olli Koivunen ohjasti Beben ykköseksi historian ensimmäistä kertaa ravatussa suomenhevosten Pilvenmäki Specialissa. Jouni Vaittisen valmentaman tamman voittotulos oli 26,6/2160 metriä.

Ashley Face otti uransa ensimmäisen Toto75-voiton vahvalla esityksellä, jouduttuaan kiertämään koko ensimmäisen kierroksen kolmatta rataa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kierroksen suurista yllätyksistä vastasivat Tapio Perttusen Frankenstein Am ja Juha Utalan Hill Yes.

Toto75-rivin seitsemän oikein tietäjät saivat 22  804,75 euroa, kuudella oikein 592,46 euroa ja viidellä 33,10 euroa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi