play

Krista Pärmäkoski täysin ylivoimainen maastohiihtäjien kesäkilpailussa – Iivo Niskanen miesten kisan voittoon

Krista Pärmäkoski vei Aateli racen naisten kokonaiskilpailun voiton Vuokatissa. Arkistokuva.

Krista Pärmäkoski vei Aateli racen naisten kokonaiskilpailun voiton Vuokatissa. Arkistokuva. Kuva: Kimmo Rauatmaa

STT-Lehtikuva

Krista Pärmäkoski ja Iivo Niskanen tyylittelivät Vuokatissa käydyn kaksipäiväisen maastojuoksu- ja rullahiihtotapahtuman, Aateli Racen, kokonaiskilpailujen voittoon keskiviikkona.

Naiset kilpailivat keskiviikkona kolmen kilometrin maastojuoksussa ja 12,5 kilometrin vapaan tyylin rullahiihdossa. Viime viikonloppuna uransa jatkosta ilmoittanut Pärmäkoski oli täysin omaa luokkaansa ja vei kokonaiskilpailun nimiinsä kahden minuutin 44,9 sekunnin erolla toisena maaliviivan ylittäneeseen Eveliina Piippoon. Kolmossijan napannut Johanna Matintalo jäi Pärmäkosken kyydistä 3 minuuttia 25,9 sekuntia.

–  Tavallaan hyvä veto siihen nähden, että ei ollut ihan niin tuore jalka juoksuunkaan kuin olisin toivonut, Pärmäköski arvioi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Miesten kilpailun voiton nappasi odotetusti Iivo Niskanen, joka päihitti 4,5 kilometrin maastojuoksun ja 12,5 kilometrin rullahiihdon jälkeen toiseksi tulleen Markus Vuorelan lähes 20 sekunnilla. Kolmanneksi tullut Lauri Lepistö jäi Niskasesta 47,3 sekuntia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Pyrin hiihtämään sellaista mukavuusaluetta, että pystyin tarvittaessa vielä kiristämään, jos toinen olisi päässyt lähelle. Ihan suht tasapainoinen veto, Niskanen summasi suoritustaan.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi