play

Yhdysvallat ehti ensimmäisenä MM-Qatariin – tosin vain osa joukkueesta

STT-Lehtikuva

Jalkapallon miesten MM-lopputurnausta isännöivä Qatar vastaanotti torstaina ensimmäiset kisapelaajat, kun osa Yhdysvaltain ryhmästä laskeutui maahan. Kisat alkavat 20. marraskuuta.

Lento New Yorkista toi mukanaan jenkkipelaajia, ja lento oli ensimmäisiä Qatarin pääkaupungin Dohan Hamad International -lentokentän uuteen osaan saapuneita. Uusi kentän osa avattiin torstaina.

Monet Yhdysvaltain 26 pelaajan joukkueesta saapuvat kisoihin myöhemmin Euroopan työpaikoiltaan. Muun muassa Englannin Valioliigan Chelseassa pelaavalla maajoukkuekapteeni Christian Pulisicilla on liigapeli vielä tänä viikonloppuna.

Yhdysvallat on MM-turnauksessa mukana ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen, sillä vuoden 2018 Venäjän turnaukseen se ei karsinnoista yltänyt. Maa avaa turnauksensa Walesia vastaan 21. marraskuuta, kohtaa Englannin neljä päivää myöhemmin ja saa sitten hyvinkin tulenarassa lohkon päätöspelissä vastaansa Iranin 29. marraskuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi