play

Nyrkkeilyn Euroopan mestari Edis Tatli lopettaa uransa

Edis Tatli voitti urallaan 32 ottelua ja kärsi kolme tappiota.  LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Edis Tatli voitti urallaan 32 ottelua ja kärsi kolme tappiota. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

STT-Lehtikuva

Nyrkkeilyn kaksinkertainen kevyen sarjan Euroopan mestari Edis Tatli lopettaa uransa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle, ja Tatli vahvisti asian myöhemmin omalla Instagram-tilillään.

–  On aika ripustaa hanskat naulaan. Sydämelliset kiitokset kaikille, jotka ovat tsempanneet ja tukeneet minua nyrkkeilyuralla, Tatli kirjoitti Instagramissa.

Useat loukkaantumiset ja peruuntuneet ottelut hankaloittivat 35-vuotiaan Tatlin uran viimeisiä vuosia. Suomalaisnyrkkeilijän piti otella viime joulukuussa kolmannesta EM-tittelistä italialaista Gianluca Cegliaa vastaan, mutta Helsinkiin suunniteltu tapahtuma peruttiin koronatilanteen takia.

–  Kun valmistautuu pitkään tulevaan otteluun, panee itsensä todella koville, pudottaa painoa, ottaa kovia sparreja ja sitten ottelu peruuntuu. Se syö lopulta motivaation, Tatli sanoi Ylelle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kosovolaissyntyinen Tatli kukisti ammattilaisuransa viimeisessä ottelussa Savonlinnassa vuonna 2019 nicaragualaisen Berman Sanchezin. Tatli voitti urallaan 32 ottelua ja kärsi kolme tappiota.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi