play

Yleisön ja joukkuekaverien suosionosoitukset saaneelle liigahyökkääjälle toinen kypärätemppu alle viikkoon – "Tuntuu, että kaikki menee sisään"

STT-Lehtikuva

SaiPa ja Ville Meskanen ovat päässeet jääkiekkoliigassa kuumaan vireeseen, vaikka Lukko voitti lappeenrantalaiset tiistaina. Perjantaina SaiPa palasi voittojen tielle, kun neljäs peräkkäinen kotivoitto irtosi Ässistä lukemin 5–1.

Kypärätempun iskenyt Meskanen on tehnyt viidessä edellisessä pelissä kahdeksan maalia, edellisen kerran kolme maalia syntyi viime lauantaina.

–  Tuntuu, että kaikki menee sisään, joten pitää jatkaa ampumista. Katsomon Meskanen-huudot tuntuivat hyvältä ja kaverit liittyivät siihen vaihtoaitiossa, Meskanen veisteli.

Ässät on iskenyt toiseksi vähiten maaleja (30), ja hyökkäyspäässä oli vaikeaa laajalti. Meskanen iski SaiPalle 3–0-maalin ylivoimalla, joka oli seurausta vierasjoukkueen Will Graberin hyökkäyspään jäähystä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ässien hyökkäyspään valonpilkahdus oli Jan-Mikael Järvisen ilmaveiviyritys.

–  Jokaisella on varmasti halua tehdä maali, oli se minkälainen tahansa. Se nostaisi itseluottamusta, Ässien Niklas Appelgren pohti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi