play

Yllättäjä Ylitalon avauserän tehot riittivät Kärppien kaatamiseen – ”Oli kova vastus, mutta pelasimme oikein hyvän pelin”

STT-Lehtikuva

Sarjakärki Lukko jäi perjantaina nollille Kuopiossa miesten jääkiekkoliigassa, mutta lauantaina Oulussa oli eri tahti heti avauserässä.

Loukkaantunutta Josh Kestneriä ykkösketjun laidassa tuurannut Niklas Ylitalo syötti ensin Henri Ikosen maalintekoon ja sitten 22-vuotias raumalaiskasvatti viimeisteli itse 2–0-maalin Gabriel Fontainen syötöstä. Johto kantoi 2–1-vierasvoittoon tasaisessa kärkiottelussa.

–  Oli kova vastus, mutta pelasimme oikein hyvän pelin. Joukkue oli yllättävän kevyellä jalalla, Ylitalo viittasi edellisillan peliin ja matkustamiseen.

Osuma oli Ylitalolle kauden ensimmäinen. Hän on pelannut tällä kaudella lainalla Mestiksen TuTo Hockeyssa, mutta lauantain kaltaisilla näytöillä liigavastuuta voi odottaa myös jatkossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tavoite on olla ylhäällä vakituisessa kokoonpanossa ja pelata mahdollisimman paljon.

Pelin jälkeen Ylitalo pääsi huudattamaan Ouluun matkanneita Lukko-kannattajia.

–  Oli hieno nähdä noin paljon omia kannattajia Oulussa, hienoa omistautumista. He pitivät hyvää meteliä koko pelin ajan.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi