play

Zarokostasin lisäaikamaali piti Hakan pisteputken elossa VPS:n kustannuksella

STT-Lehtikuva

Vaasan Palloseura oli ottaa lauantaina ensimmäisen kotivoittonsa tämän kauden jalkapalloliigassa. VPS johti vielä toisen puoliajan lisäajalla maalein 3–2, mutta Valkeakosken Hakan kreikkalaiskärki Stavros Zarokostas toi vieraat tasoihin viimeisellä minuutilla.

Tasapeli varmisti myös sen, että Hakan pisteputki venyi kuuden ottelun mittaiseksi. Valkeakoskelaiset ovat hävinneet viimeksi toukokuussa.

–  Näemmä pitää tehdä pelissä kolme maalia, että saa jotain irti. Nostimme lopussa riskitason maksimiin, kun ei ollut hävittävää. Tasuriin pitää olla tyytyväinen, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio summasi.

Tete Yengi vei terävällä laukauksellaan VPS:n johtoon jo 4. peliminuutilla. Donaldo Ackan ja Lee Erwinin maaleilla Haka kuitenkin käänsi pelin edukseen ennen kuin pelikello oli ylittänyt puolta tuntia. Maalipörssiä johtava Erwin on tehnyt maalin viidessä peräkkäisessä pelissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

VPS:n maalipaikat olivat avauspuoliajalla vähissä, mutta vaasalaiset tulivat tasoihin vielä ennen taukoa, kun hyökkääjä Kalle Multanen viimeisteli tasoituksen pilkulta. Toisella puoliajalla Multanen puski illan toisellaan VPS:n johtoon Tyler Reidin keskityksestä.

VPS:n kotituska ei kuitenkaan helpottanut vieläkään, ja seitsemän kotipeliä ovat lihottaneet joukkueen pistesaldoa vain kahdella pisteellä.

–  Meillä oli mahdollisuuksia tappaa peli toisella puoliajalla, ja voitto olisi maistunut. Kyllä viimeisessä maalissa oli ihan naurettavaa puolustamista, tuollaista maalia ei saisi tuossa tilanteessa päästää, VPS-luotsi Jussi Nuorela harmitteli.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi