Maanantai, 19.11.2018 
Elisabet, Liisa
Musiikki

Mirel Wagner Garagefestin lavalle Joensuussa

  • Ilkka Ritvanen
Vaihtoehtorock-festivaali Garagefestiä vietetään jo kolmatta kertaa Jyväskylän Lutakossa ja Joensuun Kerubissa tammikuun viimeisenä viikonloppuna.

Perjantaina 27. tammikuuta Kerubissa ja seuraavana iltana Lutakossa esiintyvät Mikko Joensuu, Mirel Wagner, Jukka Nousiainen, Juice Normaali, The Holy, Litku Klemetti & Tuntematon Numero ja Sakari Preuss.

Kansainvälistäkin mainetta niittänyt laulaja-lauluntekijä Mirel Wagner tuo Garagefestin ohjelmaan vannoksen tummissa vesissä seilaavaa bluesfolkia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Perjantaina 11.11. Amen-levytrilogiansa toisen osan julkaissut Mikko Joensuu on vuoden 2016 puhutuimpia ja kehutuimpia kotimaisia rock-artisteja. Garagefestissä lavalle astelee miehen nelihenkinen bändi.

Bändikokoonpanolla Garagefestissä nähdään myös festivaalin vakiovieras Jukka Nousiainen, joka on esiintynyt tapahtumassa sooloartistina ja Jytämimmien kanssa. Jukka Nousiainenkin on vastikään julkaissut toisen sooloalbuminsa, joka on ensimmäisen tapaan saanut ylistävän vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa