Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Musiikki

Miia Kosusella on nyt tosi kyseessä - "Tiedän ainakin tehneeni parhaani"

  • Karjalainen
Joensuulaisella parturi-kampaaja Miia Kosusella on tänään perjantaina televisiossa paljon pelissä. Hän on edennyt The Voice of Finland -ohjelmassa Kaksintaistelu-jaksoon.

Ei kampaajan työssäkään Miia Kosusen mielestä mitään vikaa ole, mutta laulajan ammatista hän on aina haaveillut. Nyt tai ei koskaan, satojentuhansien televisioita seuraavien silmäparien edessä on mahdollista näyttää lahjakkuutensa laulajana.

- Vaikka tässä vähän jännittää, niin enemmänkin minä innolla odotan sitä, kuka minulla on perjantaina kaksintaisteluparina, ja minkä biisin valmentajamme Tarja Turunen on valinnut meille laulettavaksi, Miia Kosunen pohtii.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kosunen on valmistautunut tulevaan koitokseen lähinnä laulelemalla ja pitämällä päivittäin ääniharjoituksia.

- Menen esiintymään sinne ihmisille. Ja tapahtuu mitä tapahtuu, tiedän ainakin tehneeni parhaani.

Edellisestä Ääni ratkaisee -jaksosta on jo kulunut aikaa. Sen Miia Kosunen läpäisi loistavasti. Kaikkien tuomareiden tuolit kääntyivät, ja valmentajien katseet kohtasivat tulkitsevan joensuulaislaulajan.

Silloin tällöin arkisin The Voice of Finland ja sen kaksintaistelu on palannut omaa osuutta odotellessa Miia Kosusen mieleen.

- Ei nyt ihan päivittäin. Mutta aina kun se tulee mieleen, perhosia tulee vatsaan. Perusarkeen tulee jännitystä ja innostusta. Tulee tunne, että on jotain mitä odotella.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa