Perjantai, 14.8.2020 
Onerva, Kanerva
Kotimaa

Monta sataa fania jonotti tapaamaan tubetähtiä - kuvagalleria

  • Karjalainen
Monta sataa nuorta fania odotti hetkeä oman idolin kanssa. Mikrofonia pitelee tubettaja Mariieveronica. Monta sataa nuorta fania odotti hetkeä oman idolin kanssa. Mikrofonia pitelee tubettaja Mariieveronica.

Joensuun Prismassa käytävät viihdeosastolle täyttyivät lauantaina, kun monisatapäinen joukko tubetähtien faneja kerääntyi odottamaan idoliensa tapaamista. Herbalistina tunnettu Juuso Karikuusi ja Mariieveronica-nimellä Youtube-videoita tekevä Veronica Verho vierailivat Joensuussa.

Joensuulaiset Saaga Eskman, 10, Kerttu Kokkonen, 10, ja Mirella Surakka, 11, olivat tulleet jonottamaan kolme tuntia aiemmin. Toiveissa oli ainakin selfie tubettajien kanssa.

–  Herba on söpö ja se jakaa omaa elämäänsä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Pelivideot ovat hauskoja ja niistä voi myös oppia jotain pelaamisesta, tytöt kertoivat.

 

Juuso Karikuusi, 22, tekee Youtubeen muun muassa videoita, joilla hän pelaa ja selostaa pelaamistaan. Veronica Verhon, 20, alaa ovat elämäntapavlogit eli omasta arjesta kertovat videoblogipäivitykset.

Karikuusi on tubettanut yhdeksän vuotta, Verho neljä. Sinä aikana he ovat muun muassa tehneet Youtube-videoiden tekemisestä ammatin. Karikuusen Herbailua-kanavalla on 168  000 Youtube-tilaajaa, Mariieveronicalla 152  000.

–  Olemme molemmat saaneet tehdä sitä mitä olemme halunneet. Paljonhan tässä on kyse isosisko–isoveli-meiningistä meidän ja katsojien välillä, Karikuusi miettii.

 

Elämästään videoilla kertova Verho kokee, että kun antaa jotakin itsestään, saa myös paljon takaisin. Tärkeää on, että katsojan on helppo samaistua.

–  Joskus kun olen itkenyt videolla ja kertonut huonosta päivästäni, olen saanut sikana viestejä, että katsoja on kokenut sen lohdulliseksi, jos hänelläkin on ollut silloin huono päivä, Verho sanoo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi