Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Miehelle 240 euron sakot naisen ja lapsen pahoinpitelyistä

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi 32-vuotiaan miehen 40 päiväsakkoon naisen ja 5-vuotiaan lapsen pahoinpitelyistä. Miehen tuloilla sakot ovat 240 euroa. Teot tapahtuivat asunnossa Joensuussa marraskuussa 2014.

Ulkomaalaistaustainen mies myönsi syytteen mukaisesti ottaneensa naista kaulasta kiinni ja lyöneensä hänen takaraivonsa seinään. Lisäksi hän myönsi lyöneensä kämmenellä useita kertoja päähän, repineen hiuksista, kuristaneen sekä vääntäneen sormista ja nilkoista.

Pahoinpitely aiheutti pinnallisia verenpurkaumia kaulaan, punoitusta päänahkaan, hiustenlähtöä ja pienen mustelman silmän alle. Mies myönsi myös 500 euron korvausvaatimuksen korkoineen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sen sijaan hän kiisti pahoinpidelleensä lasta millään tavalla. Käräjäoikeus arvioi lääkärintodistuksen ja naisen kertomuksen perusteella, että mies oli tukistanut lasta, kun tämä oli rientänyt auttamaan äitiään. Lapselta oli lähtenyt hiuksia.

Mies määrättiin maksamaan lapselle 50 euroa korvauksia. Hän joutuu maksamaan myös naisen oikeudenkäyntikulut, noin 550 euroa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi