Perjantai, 24.11.2017 
Lempi
Kotimaa

Kuukausien kauneimpia maisemakuvia etsitään kilpailussa - pohjoiskarjalaiset kuvat menestyvät

  • Anni Kuittinen
Tämä Markus Kiilin kuva voitti tammikuun äänestyksen. Kuvakaappaus kuvakilpailun nettisivuilta. Tämä Markus Kiilin kuva voitti tammikuun äänestyksen. Kuvakaappaus kuvakilpailun nettisivuilta.

Valokuvauksen ja maisemien ihailun ystäviä hemmotellaan, kun Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi netissä on käynnissä Minun maisemani -valokuvakilpailu. Kilpailun järjestää Suomen Ammattiluontokuvaajat ry.

Kilpailun nettisivuilla äänestetään joka kuukausi voittajakuva. Kilpailuun voi ilmoittaa omia kuviaan kuka tahansa. Omaa kuvaa kehotetaan jakamaan sosiaalisessa mediassa, että se keräisi äänestäjiä.

Kilpailu osallistutaan Suomessa otetuilla maisemakuvilla. Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä osallistumislomakkeen tai äänestämällä kilpailukuvia.

Minun maisemani -kilpailussa nähdään paljon myös Pohjois-Karjalassa otettuja kuvia: muun muassa Vuoden erämieheksi valittu Tuomo Turunen on osallistunut kilpailuun otoksillaan.

Tiistaina päivän kymmenen suosituimman kuvan joukossa oli jopa neljä kuvaa Pohjois-Karjalasta. Tammikuun äänestyksessä taas Asko Kuittisen kuva Lieksasta oli yksi yleisösuosikeista.

Kilpailun nettisivut ovat täällä.