Maanantai, 20.11.2017 
Jalmari, Jari
Kotimaa

Millainen on elämänlaatusi? Vastaa tutkimuskyselyyn!

  • Terhi Nevalainen

Kuinka tyytyväinen olet terveydentilaasi ja taloudelliseen tilanteeseesi? Koetko kykeneväsi selviämään elämän ongelmatilanteista?

Entä kuinka hyvin viihdyt asuinalueellasi? Uskotko, että se tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyvään elämään myös tulevaisuudessa? Mitä mieltä olet kuntasi terveyspalveluista tai poliittisten päättäjien toiminnasta?

Karjalainen selvittää pohjoiskarjalaisten hyvinvointia yhteistyössä Sosiaalisen osallisuuden koordinaatiohankkeen Sokran kanssa. Pyydämme sinua esittämään mielipiteesi Diakonia-ammattikorkeakoulun tutkijoiden laatimassa kyselytutkimuksessa.

Itä-Suomen maakuntien tuloksia on tarkasteltu aiemmin rekisteriaineistoilla ja nyt halutaan kuulla suoraan ihmisten kokemuksia.

Kysely on täysin anonyymi, eikä henkilötietojasi kysytä eikä tallenneta mihinkään.

Vastauksia käytetään Diakonia-ammattikorkeakoulun hyvä- ja huono-osaisuutta koskevassa tutkimuksessa. Niistä uutisoidaan myös Karjalaisessa. Tulokset esitetään niin, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa.

Pyydämme vastaustasi 22.3.2017 mennessä. Vastaaminen kestää noin viisi minuuttia.

Siirry tästä tutkimukseen

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.thl.fi/sokra