Sunnuntai, 19.11.2017 
Elisabet, Liisa
Kotimaa

Robin tähdittää Suomen suven avausta Laulurinteellä

  • Petteri Ruotsalainen
  • Jarno Artika
Robin esiintyi Ilosaarirockissa kesällä 2015. Robin esiintyi Ilosaarirockissa kesällä 2015.

Joensuun Laulurinteellä kesäkuun alussa järjestettävän perinteisen Suomen suven avauksen artistivieraana on tänä vuonna poptähti Robin.

Erityisesti lasten ja nuorten suosiossa oleva Robin laulaa Boom Kah -hittinsä yhdessä koululaisten kanssa. Lisäksi Robin esittää maaliskuussa julkaistun Hula Hula -kappaleensa, jonka tahdissa lapset tanssivat.

- Hieno homma, että saimme Robinin mukaan. Monelle koululaiselle on varmasti aikamoinen juttu vetää niin sanotusti samalla keikalla Robinin kanssa, Joensuun kaupungin viestintäpäällikkö Ville Moilanen kertoo.

- Suomen suven avaukseen on tulossa laulajia ennätysmäärä, noin 6 500. He ovat ilmoittautuneet jo ennen kuin tieto Robinin osallistumisesta tuli. Joudumme ottamaan käyttöön lisäpenkkejä.

Yleisöä odotetaan saapuvan paikalle 15 000-16 000. Moilanen uskoo, että Robinin houkuttelemana paikalle tulee myös sellaisia ihmisiä, joilla ei ole omia tai sukulaislapsia laulamassa tapahtumassa. Tavoitteena on saada lasten lisäksi myös yleisö tanssimaan Hula Hula -biisin mukana.

Viime vuonna Suomen suven avauksen tähtivieraana oli Pave Maijanen ja vuonna 2015 Ilkka Alanko.

Suomen suven avaus järjestetään Laulurinteellä 2. kesäkuuta alkaen kello 18.

Media