Sunnuntai, 19.11.2017 
Elisabet, Liisa
Kotimaa

Tuupovaarassa ilmaiset kakkukahvit pelivoiton takia - voittopotti 820 000 euroa

  • Karjalainen
  • Sirpa Sutinen
Tuupovaaran K-Market Tuohitorvessa tarjoillaan kakkukahvit perjantaina 28. huhtikuuta. Tuupovaaran K-Market Tuohitorvessa tarjoillaan kakkukahvit perjantaina 28. huhtikuuta.
Tuupovaaran K-Market Tuohitorvessa tarjotaan ilmaiset kakkukahvit pelivoiton kunniaksi. Kaupassa veikannut henkilö voitti perjantain Eurojackpot-arvonnassa 820 000 euroa.

Veikkaus paljastaa voittajasta vain sen, että hän on mies, joka saa rahat suoraan tililleen.

Kahvitarjoilu on perjantaina 28. huhtikuuta kello 10 alkaen.

K-kaupasta kerrotaan, että voitto on herättänyt todella paljon keskustelua ja aivan ymmärrettävästi. Asiakkaita kiinnostaa, kuka voitti.

- Nyt kukaan ei uskalla vaihtaa autoa, pohtii kauppias Tomi Kareinen.

Veikkaus on lahjoittanut onnittelunaan 14 kiloa täytekakkua, josta saa Kareisen arvion mukaan 500 palaa. Kauppa tarjoaa ilmaiset kahvit koko päivän.

Kareinen on ollut vaimonsa Sanna Eklöf-Kareisen kanssa kauppiaana Tuupovaarassa 15 vuotta, mutta veikkauspiste tuli kauppaan vasta viime kesänä.

Kauppias iloitsee voitosta kotiin päin -hengessä. Hänen mielestään oli hyvä, että voitto tuli kerrankin pienelle paikkakunnalle, kun isot potit tuntuvat lipuvan kaupunkeihin.

- Toivottavasti voitto olisi nyt sitten jäänyt Tuupovaaraan eikä mennyt lomalaisille, kun heitäkin oli pääsiäisen aikaan.