Perjantai, 22.1.2021 
Visa
Kotimaa

Järjestöasiain neuvottelukunta hakee jäseniä

  • Karjalainen
  • Anni Karvinen
Arkistokuva. Arkistokuva.
Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta JANE hakee jäseniä kaudelle 2017-2019.

Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta JANE on maakunnan järjestöjen yhteistyörakenne. Se toimii järjestö- ja yhdistystoiminnan asiantuntijaryhmänä Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa sekä yhtenä maakuntauudistuksen muutosfoorumina.

Toimikaudelle 2017-2019 haetaan edustajia monialajärjestöistä ja seuraavilta toimialoilta: lapsi- ja perhejärjestöt, nuoret, eläkeläisjärjestöt, liikuntajärjestöt, sosiaali-ja terveysjärjestöt, omais- ja mielenterveysjärjestöt, opinto- ja kulttuurijärjestöt, monikulttuurisuusyhdistykset, kylä- ja kotiseutuyhdistykset, harrastusjärjestöt, ympäristö- ja luontojärjestöt sekä työttömien yhdistykset/työllisyys.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ehdotukset järjestöiltä Järjestöasiain neuvottelukunnan jäseniksi pyydetään lähettämään 9.5.2017 mennessä JANEn sihteerille, Hanna Kääriäiselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

JANE hyväksyy 29. toukokuuta kokouksessa Pohjois-Karjalan maakuntaliitolle esiteltävän ehdotuksen. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto vahvistaa kokoonpanon JANEn ehdotuksen pohjalta. Uusi kokoonpano aloittaa syksyllä 2017.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi