Tiistai, 10.12.2019 
Jutta
Kotimaa

NHL-varaus Petrus Palmu jäi kiinni salakalastuksesta - esitteli vonkaletta somessa

  • Hannu Kauhanen
Arkistokuva vuodelta 2015 Arkistokuva vuodelta 2015

NHL-seura Vancouver Canucksin kesäkuussa varaama joensuulaislähtöinen, Turun Palloseuraa edustava jääkiekkoilija Petrus Palmu, 20, on jäänyt viime kesänä kiinni salakalastuksesta Pielisjoessa Kuurnan voimalaitoksen alapuolella.

Palmu esitteli yhtä pyytämäänsä järvitaimenen vonkaletta Instagram-tilillään viime kesänä. Kun asiasta nousi keskiviikkona pientä kohua sosiaalisessa mediassa, poisti Palmu kuvan.

Mies myös kehuskeli tekoaan sosiaalisessa mediassa ja sai siitä runsaasti tykkäyksiä, joita antoivat muun muassa muut jääkiekkoilijat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Palmulta kysyttiin Instagram-päivityksen kommenttikentässä, mistä tämä sai kalan. Vastaus oli: salaisuus. Ja perään hymiö.

Kalastuksenvalvoja Sami Kurenniemen mukaan Palmu ei ole ollut salakalastamassa yksin, vaan pienessä porukassa, johon kuuluu muitakin joensuulaisia jääkiekkoilijoita, kuten Sami Eklund.

- On ollut useita kertoja, jolloin sakko olisi ollut paikallaan. Hän ja muut ovat aina sanoneet, ettei tilanne tule toistumaan, mutta toisin on käynyt, Kurenniemi suree.

Palmun ja kumppaneiden tekemät rötökset tapahtuivat vuonna 2016, mutta porukasta on kuvia samoissa puuhissa myös tältä kesältä.

Kurenniemi on puhutellut Palmua salakalastuksesta, ja myös poliisi on häntä kuulustellut. Jopa poliisikoira on käynyt hakemassa karkuun juosseita salakalastajia.

Karjalainen ei tavoittanut Palmua kommentoimaan asiaa torstaiaamuna.

Lue lisää:

Jokipoikien puheenjohtaja tuomitsee salakalastuksen

Jasper Pääkkönen jääkiekkoilija Petrus Palmun salakalastamisesta: Urpo

Juttua muokattu 10.8.2017 kello 12.13: Täsmennetty Sami Kurenniemen sitaattia. Lisäksi poistettu maininta Jokipoikien kesäharrastuksesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Kuvagalleria

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa