Keskiviikko, 17.10.2018 
Saana, Saini
Kotimaa

"Siitä on syntynyt kultti" - Huutokauppakeisari: Tämä tavara menee aina kaupaksi

  • Risto Kuittinen
  • Risto Kuittinen
Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja apumies Markku Saukko huudattamassa joensuulaista huutokauppayleisöä. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja apumies Markku Saukko huudattamassa joensuulaista huutokauppayleisöä.

Huutokaupoissa tärkeintä on saada huudot soljumaan vaivattomasti ihmisten huulilta. Tämä onnistuu huutokauppakeisari Aki Palsanmäen mukaan oikein valitulla aloituskohteella, joka on houkutteleva ja helposti ostettava tavara.

– Jos käteen nostaa ensimmäisenä sellaisen tavaran, joka ei ketään kiinnosta, koko huutokauppa voi olla yhtä tuputtamista.

Hyvän huutokaupan varmistaakseen Aki ja Heli Palsanmäki ovat valjastaneet oman henkilöbrändinsä huutokaupan käynnistystavaraksi kuparipannun muodossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Kuparipannu menee aina kaupaksi, ja sitten me ruvettiin laittamaan siihen nimmarit ja pannusta tuli oikein haluttu esine, joka on mennyt kaupaksi enimmillään 1 200 euron hinnalla. Siitä on syntynyt oikea kultti, Huutokauppakeisari virnistää.

Hankalimmaksi asiakasryhmäksi Palsanmäki nimeää humalaiset suomalaiset miehet.

– Joskus se harmittaa miten he sanovat jotain vastaan jokaiseen meklarin sanaan, mutta nykyisin minä sanon heille melko herkästi myös takaisin.

Lue lisää täältä. Juttu on luettavissa vain tilaajille.