Perjantai, 16.11.2018 
Aarne, Aarno
Kotimaa

Kansanedustaja Leena Meren tavannut ennustaja: "Hänestä tulee hyvä poliitikko"

  • Janne Laitinen
  • Terhi Korhonen
Johanna Broman saa kirjeitä hädässä olevilta ja ottaa heitä vastaan kotonaan Helsingissä. "Minun luokseni ei ole jonotusnumeroita." Johanna Broman saa kirjeitä hädässä olevilta ja ottaa heitä vastaan kotonaan Helsingissä. "Minun luokseni ei ole jonotusnumeroita."

Selvänäkijä Johanna Broman, 79, on neuvonut huippupoliitikkoja ja ennustanut Sauli Niinistölle hyvää uraa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Leena Meri kieltäytyi kesäkuussa kommentoimasta väitettä, jonka mukaan hän olisi kutsunut ennustajan vieraakseen eduskuntaan.

Ennustajan vierailusta oli kertonut julkisuuteen Meren entinen puoluetoveri, perussuomalaisista sinisiin loikannut kansanedustaja Veera Ruoho. Meren eduskunta-avustaja puolestaan oli syyttänyt Merta työpaikkakiusaamisesta. Sittemmin kihlakunnansyyttäjä päätti jättää syytteen nostamatta.

Selvänäkijä Johanna Broman, 79, kertoo Sunnuntaisuomalaisen haastattelussa, että tapasi Meren tämän kutsusta. Bromanin mukaan he tuntevat toisensa pitkältä ajalta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Pidän Leenasta, hänestä tulee hyvä poliitikko, Broman sanoo.

Meri ei halua kommentoida aihetta tarkemmin.

"Kahdenkeskiset keskustelut ovat kahdenkeskisiä", Meri kuittasi asian Sunnuntaisuomalaiselle lähettämässään tekstiviestissä.

Savossa syntynyt ja lapsuutensa viettänyt Broman on pitkän uran tehnyt selvänäkijä ja unien ja käsialojen tulkitsija, joka oli 1990-luvulla paljon julkisuudessa.

Hän on ennustanut hyvää poliittista tulevaisuutta muun muassa Anneli Jäätteenmäelle ja Sauli Niinistölle ennen kuin kummastakaan tuli ministeri.”Ei helposti lähestyttävä mutta sydämellinen”, hän kuvaili kansanedustaja Niinistöä Salo-lehdessä vuonna 1991 pelkän valokuvan perusteella.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa