Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Kotimaa

Humalaisten mölyäminen Ismo Alangon konsertissa puhuttaa - "Janoisin osa melskasi ja nauraa röhötti omassa pilttuussaan"

  • Jani Leinonen
  • Mikko Makkonen
Ismo Alanko esiintyi Joensuun areenassa yhdessä kaupunginorkesterin kanssa. Ismo Alanko esiintyi Joensuun areenassa yhdessä kaupunginorkesterin kanssa.

Yleisön käyttäytyminen Ismo Alangon konsertissa Joensuun areenassa on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa ja Karjalaisen mielipidepalstalla. Osa konserttiyleisöstä koki anniskelualueelta kuuluneen metelin häiritseväksi viime perjantaina järjestetyssä konsertissa.

- Moni paikallaolija kummasteli sitä, että anniskelualueelta kuului konsertin aikana mökää. Miksi näin juhlavassa konsertissa pitää anniskelun jatkua myös konsertin aikana? Halusiko järjestäjä maksimoida voitot? Vaikka anniskelu jatkui esityksen aikana, miksi ihmiset eivät olleet hiljaa ja antaneet toisille kuuntelurauhaa? kysyy Joensuun kaupunginvaltuutettu Antti Kainulainen (kd.) tiistaina julkaistussa mielipidekirjoituksessaan.

- En halua olla mikään ilonpilaaja, mutta tuon tasoisen juhlavan konsertin ja hienon esiintyjän aikana mölyäminen on sivistymätöntä ja artistia kohtaan epäkunnioittavaa. Jos haluaa ryypätä, sen voi tehdä ravintolassa, hän linjaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös Karjalaisen tekstiviestipalstalla anniskelualueella konserttia seuranneiden käytöstä paheksuttiin.

- Muutama humalainen pilasi sadoilta lipun ostaneilta hienon Alangon konsertin Areenassa. Väliaikatarjoilu kuuluu väliaikaan, kirjoittaja toteaa.

Karjalaisen kulttuurikriitikko Antti Juvonen otti puolestaan asiaan terävästi kantaa arviossaan sunnuntain lehdessä.

- Herkimmissä ja hiljaisimmissa kohdissa kuulijajoukon janoisin osa melskasi ja nauraa röhötti omassa pilttuussaan niin, että musiikki miltei peittyi mekastukseen, Juvonen kirjoitti.

Koko konserttiarvio on luettavissa täällä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa