Keskiviikko, 12.12.2018 
Tuovi
×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/164875

Kotimaa

Poliisi varoittaa epärehellisistä nuorista miehistä Helsingin keskustassa - tuntomerkkeinä siisti pukeutuminen ja huono englanti

  • Karjalainen

Helsingin poliisi on havainnut viimeisen parin viikon aikana, että Helsingin keskustan ja Kampin alueella liikkuu useita nuoria miehiä, jotka pyytävät ohikulkijoilta rahaa erilaisilla verukkeilla. Ilmiöstä on tullut poliisille palautetta myös useilta alueen toimijoilta.

Rahaa pyydetään muun muassa matkalippuja varten. Poliisi on kuitenkin huomannut, että miehet ovat poistuneet aivan eri suuntaan kuin ovat väittäneet tai käyttäneet saamansa rahat pelikoneisiin.

Poliisi on onnistunut pysäyttämään muutaman huijaustilanteen. Silloin rahaa on saatu ohikulkijoilta 5–40 euroa. Tapaukset voisivat täyttää lievän petoksen tunnusmerkit, mutta asianomistajat eivät ole halunneet tehdä rikosilmoitusta saatuaan rahansa takaisin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Siististi pukeutuneet nuoret miehet ovat yleensä puhuneet huonoa englantia. He ovat lähestyneet ohikulkijoita erittäin aktiivisesti, mutta eivät ole käyttäytyneet aggressiivisesti.

Kuvagalleria

{gallery}164875{/gallery}
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa