Lauantai, 23.1.2021 
Enni, Enna, Eini
Maakunta

Motörhead ja Nightwish kiinnostavat - Ilosaarirockin aikainen lipunmyynti vetää hyvin

  • Karjalainen
Nightwish tulee ensi kesän Ilosaarirockiin. Viimeksi bändi esiintyi tapahtumassa kesällä 2008. Nightwish tulee ensi kesän Ilosaarirockiin. Viimeksi bändi esiintyi tapahtumassa kesällä 2008.

Ilosaarirockin poikkeuksellisen aikaisin aloitettu lipunmyynti on onnistunut hyvin. Ensi kesän tapahtuman liput tulivat myyntiin jo 22.marraskuuta. Viime kesän festivaaliin lippuja alettin myydä vasta 2. huhtikuuta.

-  Normaalisti ensimmäinen satsi ohjelmaa on julkaistu Sulonpäivänä eli 13.2. Tänä vuonna aikaistettiin julkaisua, koska meillä oli Nightwishin keikka sovittu. Kaksi muuta tapahtumaa olivat jo julkaisseet bändin keikat Suomessa ja tuntui älyttömältä olla kertomatta myös Ilosaarirockin keikasta yleisölle. Itä-Suomessa monet miettivät lähtöä etelään bändin keikalle, joten halusimme kertoa yleisölle, että Nightwishin näkee lähempänäkin, Joensuun popmuusikoiden tiedottaja Petri Varis kertoo.

Varis ei paljasta myytyjen lippujen määrää, mutta lupaa, että myytävää jää vielä kevätpuolellekin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Eittämättä myyntiä on vauhdittanut myös brittiläisen Motörheadin saaminen esiintyjäksi.

-  Erittäin mahtavaa saada Motörheadin ja Lemmyn kaltainen legenda Joensuuhun. Harvassa ovat nykypäivänä noin ikoniset rocktähdet. Todella positiivista palautetta kiinnityksestä on meille tullut, keikkaa odotetaan kovasti.

Kahden päivän ennakkolipun hinta on nyt 80 euroa. Voiko ennakoida, että jos liput myyvät hyvin, lipunhintaa saatetaan korottaa myöhemmin?

-  Lipunhinta ei muutu kysynnän mukaan. Lipunhinta tarkistetaan helmikuussa, kun julkaistaan taas Sulonpäivänä iso kasa ohjelmaa. Hinta riippuu bändien kustannuksista. Mikäli saadaan sovittua useampi isompi bändi, niin hinta voi kohota, että saadaan bändien kustannukset katettua.

-  Tällä hetkellä ohjelman suhteen näyttää erittäin hyvältä. On mahdollista, että julkistuksia tulee vielä tämänkin vuoden puolella. 80 euron hintaisia lippuja myydään silti 13.2. saakka, Varis lupaa.

 

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi