Keskiviikko, 16.10.2019 
Sirkka
Kotimaa

Käräjäoikeus vangitsi Lieksan puukotuksesta 25-vuotiaan miehen - puukotti kuoliaaksi yhden ja haavoitti kahta

  • Anna Sievälä

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus päätti perjantaina poliisin vaatimuksesta vangita lieksalaisen 25-vuotiaan miehen epäiltynä henkirikoksesta, joka tapahtui Lieksassa keskiviikkona. Miehen epäillään puukottaneen Pankakoskella yksityisasunnossa myöhään keskiviikkoiltana kuoliaaksi lieksalaisen 37-vuotiaan miehen. Lisäksi miehen epäillään puukottaneen kahta muuta lieksalaismiestä.

Poliisin mukaan yhteensä neljän lieksalaismiehen seurue oli keskiviikkona mennyt vierailulle puukotuksesta epäillyn miehen asuntoon Kangaspolulle. Asunnossa oli syntynyt riita, joka eteni fyysiseksi tappeluksi. Tappelun yhteydessä 25-vuotias puukotti kolmea miestä, joista 37-vuotias sai kuolettavia vammoja ja 45- ja 29-vuotiaat muita vammoja. Loukkaantuneet vietiin Joensuun keskussairaalaan.

Poliisi hälytettiin paikalle asuntoon keskiviikkona hieman ennen puoltayötä, ja poliisi otti kiinni sekä myöhemmin pidätti yhteensä seitsemän henkilöä tapaukseen liittyen. Kuulustelut jatkuvat, ja poliisin mukaan on mahdollista, että osa nyt pidetettyinä olevista kuudesta liekasalaisesta vapautetaan vielä perjantaina tai viikonlopun aikana. Poliisi tutkii asiaa tappona, kahtena tapon yrityksenä ja pahoinpitelynä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa