Perjantai, 14.12.2018 
Jouko
Kotimaa

Sijoittaja Kim Väisänen Seuralle vaaratilanteesta tv-sarjan kuvauksissa: "Olisin voinut kuolla"

  • Anni Kuittinen
  • Minna Raitavuo
Arkistokuva vuodelta 2017, jolloin Väisänen oli Joensuussa Yrittäjäpäivillä. Arkistokuva vuodelta 2017, jolloin Väisänen oli Joensuussa Yrittäjäpäivillä.

Outokumpulaislähtöinen sijoittaja Kim Väisänen on mukana Nelosella parhaillaan esitettävässä Leijonan luola -televisiosarjassa.

Kim Väisänen kertoo Seuralle vaaratilanteesta, joka tapahtui heti sarjan ensimmäisenä kuvauspäivänä vuonna 2017. Kyseessä oli tilanne, jossa korkea tolppamainen lavaste-elementti alkoi kallistua, Väisänen kertoo Seuralle.

- Näin, että jotain putosi. Sen verran itsesuojeluvaisto toimi, että juoksin välittömästi pois niiltä sijoiltani. Studion nurkassa käännyin katsomaan taaksepäin ja näin, että tolppa oli kaatunut tuolini päälle, Kim Väisänen kertoo lehdelle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lavaste pääsi kaatumaan ilmeisesti sen vuoksi, että studiossa oli paikalla liikunta-alan yrittäjiä hakemassa sijoitusta. He juoksivat studioon rakennettua parkettia pitkin, jolloin tilapäinen parketti ilmeisesti liikautti lavastetta.

- Kyseessä oli monen pienen sattuman summa, jonka seurauksena olisin voinut kuolla tai vammautua, Väisänen sanoo Seuralle.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa