Keskiviikko, 23.1.2019 
Enni, Enna, Eini
Kotimaa

HS: Rikollisvaikuttajan henkirikoksesta epäilty on ilomantsilaislähtöinen kolmoismurhaaja Veli Matti Huohvanainen

  • Karjalainen

Keskusrikospoliisi vaatii vuonna 1969 syntynyttä miestä vangittavaksi epäiltynä Vantaalla viime viikonloppuna tapahtuneesta henkirikoksesta. Vangitsemisvaatimus on toimitettu Vantaan käräjäoikeuteen. Helsingin Sanomien mukaan taposta epäilty mies on ilomantsilaislähtöinen kolmoismurhaaja Veli Matti Huohvanainen.

Huohvanaista, 48, vaaditaan vangittavaksi todennäköisin syin taposta epäiltynä. Uhri oli rikollisjärjestövaikuttaja Raimo Andersson, joka oli henkirikoksen sattuessa vankilomalla. Rikosnimike voi muuttua tutkinnan edetessä.

Henkirikos tapahtui Vantaalla Viinikkalan kaupunginosassa viime perjantain ja lauantain välisenä yönä. Poliisin tietojen mukaan uhri ja epäilty olivat Voudintiellä sijaitsevassa asunnossa kahdestaan rikoksen tapahtuessa. Poliisilla on tutkinnan aikana ollut pidätettynä kolme muutakin henkilöä, mutta heidät on päästetty vapaaksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Veli Matti Huohvanainen tuomittiin vuonna 2000 kolmesta murhasta. Hän vapautui elinkautisesta ehdolliseen vapauteen vuonna 2015. Huohvanaisen tekemät murhat tapahtuivat vuonna 1999. Hän ampui kaksi miestä Vantaalla ja myöhemmin puukotti yhden miehen Hauholla.

Lisää aiheesta täällä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa