Keskiviikko, 24.4.2019 
Pertti, Albert, Altti
Kotimaa

Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetyn Ari Marjetan tapauksen piti olla käräjillä tänään - siirtyy syksyyn

  • Anna Sievälä
  • Samuli Kuittinen
Arkistokuva vuodelta 2016 Arkistokuva vuodelta 2016

Lieksan entistä kaupunginvaltuuston puheenjohtajaa Ari Marjetaa (sd.) vastaan nostetun rikossyytteen käsittely siirtyy syksyyn. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus hylkäsi syytteen syyskuussa.

Marjetaa (kuvassa) epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapauksen piti olla alun perin Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käsittelyssä keskiviikkona, mutta käsittelyä on siirretty.

Uutta käsittelypäivää ei ole vielä päätetty, mutta oikeudenkäynti siirtyy syksymmälle yli kesälomakauden. Käräjätuomari Juha Tykkyläinen kertoo, että kalenterista etsitään asianosaisille, avustajille ja käräjäoikeudelle sopivaa uutta käsittelypäivää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Käsittelyä siirrettiin Tykkyläisen mukaan siksi, että yhdellä asianosaisella oli laillinen este, jonka vuoksi hän ei pystynyt osallistumaan käsittelyyn keskiviikkona. Laillisia esteitä voivat olla esimerkiksi sairaus tai yleisen liikenteen keskeytyminen.

Muokattu 14.9.2018 kello 15.45. Lisätty tieto siitä, että Pohjois-Karjalan käräjäoikeus hylkäsi Marjetaa vastaan nostetun syytteen.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa