Sunnuntai, 20.1.2019 
Sebastian
Kotimaa

Karelia-ammattikorkeakoulu voitti valtakunnallisen Kärjet-kilpailun

  • Arttu Koistinen

Karelia-ammattikorkeakoulussa kehitetty Work Smart -menetelmä ylsi voittoon Suomen ammattikorkeakoulujen välisessä Kärjet-kilpailussa, ammattikorkeakoulu tiedottaa.

Kilpailun teemana oli tänä vuonna "Tulevaisuuden oppiminen", ja voittaja valittiin avoimella yleisöäänestyksellä videoehdokkaiden joukosta.

Palkinnon vastaanotti Karelia-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Marja-Liisa Ruotsalainen Porissa ammattikorkeakoulupäivien yhteydessä keskiviikkona.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Voittajavideolla esitelty Work Smart -menetelmä tukee ammattikorkeakouluopiskelijoiden ja toisen asteen opiskelijoiden työurapolkua.

Tiedotteen mukaan menetelmä kehitettiin Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian yhteisen Work Smart - Älykkäästi Töihin -hankkeen aikana vuosina 2015-2017.

- Hankkeen tulokset ja hyödyt ovat merkittävät erityisesti opiskelijoiden näkökulmasta. Myös opetushallituksen asiantuntijaraati on suositellut Work Smart -menetelmää hyvänä käytänteenä, ja Kärjet 2018 -palkinto vahvistaa osaltaan valtakunnallista näkyvyyttä, Karelia-ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämisjohtaja Anne Ilvonen kertoo tiedotteessa.


  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa