Sunnuntai, 16.12.2018 
Auli, Aulikki
Kotimaa

Pyytämässä olleet verkot vietiin lammesta Liperissä, Joensuun Rantakylässä varastettiin moottoripyörä ja Kiihtelysvaarassa tehtiin mökkimurto

  • Olli Sorjonen

Liperissä Honkalampi-lammelta on anastettu lammessa pyytämässä olleet verkot. Verkkoja oli kolme ja ne ovat 30 metriä pitkiä, kolme metriä korkeita ja silmäkooltaan 50 millimetriä. Verkkojen merkit ja merkkiliput oli jätetty rannalle.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Rantakylänkatu 15:sta varastettiin puolestaan Suzuki-merkkinen moottoripyörä. Moottoripyörä on väriltään musta ja sen rekisteritunnus on BN-976.

Joensuun Kiihtelysvaarassa on murtauduttu vapaa-ajan asuntoon 8.6-14.6 välisenä aikana. Varastosta varastettiin Mariner 2.5 perämoottori. Rannassa olleista veneistä oli anastettu Honda 2.5  ja Yamaha 15 perämoottorit. Perämoottorit olivat olleet lukittuina kiinni veneisiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vapaa-ajan asunnosta oli anastettu 23-tuumainen Finlux-TV. Lisäksi oli anastettu pihapöydän päällä ollut puinen karhuveistos. Veistos on noin 60 senttiä  korkea.

Havaintoja moottoripyörän anastuksesta, mökkimurrosta ja verkkojen anastuksesta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse poliisipäivystykseen.  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa