Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Päivätyöläinen ei koskaan ehdi markkinoille

Tammimarkkinoilla erityisesti villavaatteet ja -asusteet ovat kovassa huudossa. Tammimarkkinoilla erityisesti villavaatteet ja -asusteet ovat kovassa huudossa.
Markkinapäivinä moni päivätyöläinen harmittelee, ettei markkinoille pääse koskaan, koska oma työaika on pitkälti sama kuin markkinoiden aukioloaika. Torstaisin markkinoita on toki venytetty kello 18:aan. Käytännössä kauppiaat laittavat kojunsa kiinni jo aiemmin. Perjantaina markkinat ovat avoinna kello 17 saakka.

Kyselykierros markkinakauppiaiden keskuudessa osoittaa, että varsinaista estettä pidemmälle aukiololle ei ole.

-  Olisin ehdottomasti valmis olemaan täällä myöhempään, jos asiakkaitakin olisi, kotimaisia käsineitä kauppaava joensuulainen Esko Hakkarainen vakuuttaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Varsinkin kesäisenä aikana iltatorityyppistä toimintaa pidetään varteenotettavana vaihtoehtona. Jotta asiakkaat saataisiin liikkeelle, tarvittaisiin myös markkinointia ja tukea kaupungilta.

-  Esimerkiksi Kuopiossa porukkaa on riittänyt tammimarkkinoille ja vieläpä ilta-aikaankin, kun muun muassa lehtimainontaan on oikeasti satsattu, 36 vuotta torikauppaa tehnyt Lasse, Villa-Jussi, Sipiläinen sanoo.

Tammimarkkinat pidetään tänään ja huomenna Joensuun kauppatorilla.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi