Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Kotimaa

Kesärokki 2018 keräsi ennätysyleisön Polvijärvellä - Stigin keikka huipensi illan

  • Milka Rissanen
Eilen keskiviikkona järjestetty Kesärokki-nuorisotapahtuma keräsi ennätysyleisön. Arviolta 400 henkeä nautti live-musiikista ja kesäisestä tunnelmasta Polvijärven koulukeskuksen alueella.

Lavalla nähtiin paikallinen tyttöbändi Jenetik sekä pohjoiskarjalaiset Markku Hokkanen ja bilebändi Kaukolasipartio. Illan huipensi countryräpin lähettiläs Stig, jonka keikalla kuultiin niin artistin hittibiisejä kuin myös yleisön mukaansatempaavaa yhteislaulua.

- Tunnelma tapahtumassa oli todella hyvä, eikä yleisön joukossa näkynyt totisia naamoja, kunnanjohtaja Jari Tuononen kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kesärokki 2018 oli Polvijärven nuorisovaltuuston suunnittelema tapahtuma. Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Emmi Hyytäinen kertoo, että esiintyjiä valitessa nuorisovaltuusto mietti, mitä nuoret haluaisivat kuulla.

- Esiintyjäkattaus upposi yleisöön, sillä paikan päällä oli enemmän ihmisiä kuin aikaisemmissa nuorisotapahtumissa. Varsinkin Stig nostatti tunnelman kattoon.

Tapahtuma oli myös osoitus polvijärveläisten yhteisöllisyydestä. Nuorisovaltuuston kanssa mukana suunnittelussa ollut nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen kertoo, että tapahtumassa oli kunnan työntekijöiden lisäksi mukana paikallisia yrityksiä.

- Meidän nuorilla on aivan mahtava meininki. Tapahtuman onnistuminen vaati ehdottomasti myös sitä tunnettua Polvijärven yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa