Keskiviikko, 14.11.2018 
Iiris
Kotimaa

Mies nukahti kirkkoon ja kulautti kirkkoviiniä Lappeenrannassa

  • STT
Poliisin mukaan kirkkorakennuksessa ei ole murtojälkiä. Rikoskomisario uskoo rikosnimikkeen olevan näpistys. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA Poliisin mukaan kirkkorakennuksessa ei ole murtojälkiä. Rikoskomisario uskoo rikosnimikkeen olevan näpistys. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA
Mies nukahti juhannusaattoiltana kirkkoon ja herätessään joi puoli pullollista kirkkoviiniä, kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Erikoinen tapaus sattui Lappeen Marian kirkossa Lappeenrannassa Etelä-Karjalassa.

61-vuotias paikallinen mies oli poliisille kertomansa mukaan mennyt kirkkoon ovien ollessa avoinna ja nukahtanut sinne. Herättyään mies aiheutti useita hälytyksiä.

–  Ennen tai jälkeen hälytyksen mies kurmaisi puoli pulloa viiniä kirkon piikkiin, rikoskomisario Ari Järveläinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta kertoo STT:lle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vartijat ottivat miehen kiinni kirkon sisältä. Kiinniottotilanteessa häneltä löytyi reppu, jossa oli pieniä viinapulloja sekä puoliksi juotu kirkon viinipullo.

Yön mies vietti putkassa. Poliisin mukaan kirkkorakennuksessa ei ole murtojälkiä. Rikoskomisario uskoo rikosnimikkeen olevan näpistys.

–  Vaikuttaa siltä, ettei hänellä kirkkoon jäädessään ole ollut rikollista mieltä, Järveläinen kertoo.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa