Keskiviikko, 14.11.2018 
Iiris
Kotimaa

Ilosaarirockissa tavoitellaan jälleen naku-uintiennätystä, vaatteet pois lauantaina neljältä - katso kuvat viimevuotisesta naku-uinnista

  • Ilkka Ritvanen
  • Minna Raitavuo
Viime vuonna tapahtumaan osallistui 789 ihmistä. Nyt tarvitaan yli kolminkertainen määrä. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 789 ihmistä. Nyt tarvitaan yli kolminkertainen määrä.

Naku-uinnin maailmanennätystä tavoitellaan Suomeen neljättä kertaa lauantaina Ilosaarirockissa. Ennätys rikotaan, jos naku-uimareita on järvessä yhtä aikaa vähintään 2 600.

Kaikki Ilosaarirockin lipun ostaneet voivat osallistua tapahtumaan lauantaina 14.7. kello 16 alkaen Rento-lavan viereisellä rannalla.

Viime kesänä naku-uinnin suoritti alustavien laskelmien mukaan kaikkiaan 789 alastonta uimaria, millä rikottiin aikaisempi ennätys kolmella uimarilla. Ennätystä ei kuitenkaan hyväksytty Guinnessin ennätyskirjaan, sillä videotarkistuksessa diskattiin jokunen osanottaja esimerkiksi sen vuoksi, että vedessä ei ole oltu tarpeeksi pitkään.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lisäksi kesäkuussa ennätyslukemat pantiin kerralla uusille tuhatluvuille, kun 2 505 naista osallistui naku-uintiin Irlannissa.

Ilosaarirockin tapahtumaa sponsoroiva Kaalimato.com-seksivälinekauppa lupaa lahjoittaa nuorten seksuaalikasvatukseen 10 euroa per naku-uimari, jos maailmanennätys saadaan Suomeen.

Tapahtumaa ovat järjestämässä myös Radio Rock ja Ilosaarirock.

Kuvat Ilosaarirockin viimevuotisesta naku-uinnista on nähtävillä täällä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa