Tiistai, 11.12.2018 
Taneli, Tatu
Kotimaa

Punaisen Ristin ensiaputeltalla Ilosaarirockissa kävi yhteensä 788 asiakasta

  • Katri Keskitalo
  • Jarno Artika
Tämän vuoden Ilosaarirockissa kävijöitä oli arviolta 65 000. Tämän vuoden Ilosaarirockissa kävijöitä oli arviolta 65 000.

Punaisen Ristin ensiavun, henkisen tuen, päihdetyön sekä hiv- ja seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset päivystivät Joensuun Ilosaarirockissa viime viikonloppuna 13.–15.7.2018. Viikonlopun aikana SPR:n ensiaaputeltalla kävikin yhteensä 788 asiakasta, tiedottaa SPR.

Viikonlopun helteinen sää uuvutti rokkikansaa ja aiheutti nestehukkaa sekä palovammoja. Päivystäjät kokivatkin, että tämän vuotinen Ilosaarirock oli aiempia vuosia vilkkaampi, tiedotteessa kerrotaan.

Päihdetyön selviämisasemalla asiakkaita oli 61 ja henkisen tuen pisteellä keskusteluja käytiin 21 kappaletta, tiedotteessa kerrotaan. Hiv- ja seksuaaliterveystyön pisteellä riitti myös asiakkaita ja vapaaehtoiset jakoivat kondomeja juhlijoille kierrellessään festivaalialueella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensä festivaaliviikonlopun aikana paikalla oli noin 140 Punaisen Ristin vapaaehtoista.

Aikaisemmat uutiset aiheesta:

Huumeet ja helle pitivät poliisin ja SPR:n kiireisinä Ilosaarirockin aikana

Auringossa palaneet ja uupuneet rokkivieraat työllistävät SPR:ää - Tulipaloilta on rokkialueella kuitenkin vältytty  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa