Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Kotimaa

Outokummun Osuuskauppaillassa ilmaista ohjelmaa koko perheelle - Pomppulinnoja, poniajeluja ja onnenpyörä

  • Katri Keskitalo
S-market Outokummun edustalla järjestetään ensi viikon keskiviikkona 22.8.2018 klo 17-19 Osuuskauppailta, tiedottaa Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO).

Tiedotteen mukaan tapahtumassa on ilmaista ohjelmaa koko perheelle. Lapsille on tarjolla muun muassa pomppulinnat, poniajelua, ilmapalloja ja sirkuskoulu. Tarjolla on myös kahvia, pullaa, makkaraa, mehua, arvontaa ja onnenpyörä. Illan musiikista vastaa Jouni ja Oscu Laasonen.

Paikallisista tuottajista Osuuskauppaillassa esittäytyvät muun muassa Pielispakari, Pesosen kanala, Vatasen kanala sekä Leppäsen leipomo. Esittelypisteitä on myös Elisalla, Lähitapiolalla sekä PKO:n yksiköistä PK Terveydellä, Sokoksella, Sokos Hotelleilla ja S-Pankilla, tiedotteessa kerrotaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tapahtumassa PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen kertoo osuuskaupan kuulumiset. Yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kaikille PKO:n edustajille.

Osuuskauppailta on Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) konseptoima asiakastilaisuus, jota on järjestetty vuodesta 2013 lähtien. Tiedotteen mukaan omistajailloissa ovat tavattavissa niin kyseisen paikkakunnan yksiköiden päälliköt kuin PKO:n johtoryhmäläisetkin.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa