Sunnuntai, 18.4.2021 
Valto, Valdemar
Kotimaa

Kontiolahtelainen tubettaja Pahalapsi voitti Tubeconissa Vuoden kauneus- ja muotivideo -kategorian

  • Tuuli Rantasalo
  • Juha Inkinen

Kontiolahtelainen tubettaja Pahalapsi eli Susanne Aalto voitti videollaan Get Cyber With Me Vuoden kauneus- ja muotivideo -palkinnon YouTube-yhteisön festivaalissa Tubeconissa.

Vuoden parhaana videona palkittiin Mmiisas-kanavan video Kohtaan suurimman pelkoni. Yleisön suosikki oli Jan Nybergin video Ope räppää aamunavauksessa. Awards-palkintogaalaa kehitettiin tänä vuonna. Video Awardseissa palkittiin tänä vuonna parhaita videosisältöjä kuluneen vuoden ajalta eikä yksittäisiä tubettajia. Awards-finaalissa kilpaili 36 videota 11 kategoriassa. Tubeconiin osallistuneet tubettajat äänestivät keskuudestaan voittajat, mutta myös yleisö sai valita suosikkivideonsa.

– Gaalaa uudistamalla halusimme tuoda esiin laadukasta osaamista ja hyviä tarinoita. Palkittujen videoiden mukaan lukeutuu runsas kirjo niin koskettavia tarinoita kuin huumoriakin. On hienoa, että voittajien joukossa on sekä nousevia tubettajia että alan kokeneita ammattilaisia. Tämä kertoo alan kasvusta, toteaa tapahtuman sisällöstä vastaavan Suomen tubettajat ry:n puheenjohtaja Jussi Koski.

Tubeconissa kävi perjantaina ja lauantaina yhteensä 17 000 henkilöä. Lauantai oli loppuunmyyty.

Tapahtuma järjestettiin Suomessa viidettä kertaa. Helsingin Messukeskuksessa järjestetyn tapahtuman ytimessä olivat tänä vuonna kohtaamiset, tarinat sekä vuorovaikutus tubettajien ja yleisön välillä.

– Onnistuimme monella osa-alueella ja tarjosimme jotakin sellaista, mitä ei ennen ole nähty. Meille on sadellut kiitosta tapahtuman hyvästä tunnelmasta, sujuvuudesta ja yhteisöllisyydestä. Olemme iloisia siitä, että onnistuimme tavoitteessamme nostaa tapahtuma uudelle tasolle, sanoo tiedotteessa tapahtuman käytännön toteutuksesta vastaavan Suomen Tubetapahtumat Oy:n liiketoimintajohtaja Heidi Hujanen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi