Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Kotimaa

Juukalaisen raviveikkaajan porukka ei käynyt kaupaksi, vei 54 149 euron potin kokonaan itse - "Pitää katsoa vaimolle uutta autoa"

  • Jani Leinonen
  • Merja Ahola-Turpeinen / Hippos
Herra Heinämies (nro 1) veti pidemmän korren Toto76-pelin päätöskohteen voittotaistelussa ennen suursuosikki Vixusta. Herra Heinämies (nro 1) veti pidemmän korren Toto76-pelin päätöskohteen voittotaistelussa ennen suursuosikki Vixusta.

Jyväskylän lauantain Toto76-kierroksella löytyi vain kaksi oikeaa Toto76-riviä, tiedottaa Veikkaus. Toisen riveistä oli laatinut juukalainen nettipelaaja. Juukalainen oli jakanut 64 euron systeeminsä 10 osuuden porukkapeliksi, mutta kun osuudet eivät käyneet kaupaksi, vei pelin tekijä 54 149,10 euron potin kokonaan itse.

Juukalaisen lapussa oli varmana avauskohteen kakkossuosikki Tulinko, joka kilpaili kokonaan ilman kenkiä. Kierroksen suurin yllättäjä, Suvi Kevätön oli voittajan pelissä neljään merkkiin. Tamman voittajakerroin 106,20 ja Toto76-pelissä hevosta oli veikattu kolmanneksi vähiten lähdössään. Siltä oli riisuttu starttiin takakengät.

- Kyllä se on nähty, että kun kenkiä riisutaan, sillä on vaikutusta suorituksiin. Suvi Kevätöntä olen pelannut pitkään jo pienempiin raveihin ja nyt otin sen mukaan kupongille, kun kenkiä oli riisuttu ensimmäistä kertaa. Varsinkin silloin kun kenkiä otetaan pois ensimmäisiä kertoja, on sillä vaikutusta suorituksiin. Kaveri nauroi lauantaina aamulla, että otti peliinsä melkein kaikki hevoset muttei Suvi Kevätöntä, jota minä aina pelaan. Minä kyllä otin, voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Juukalainen jakoi voittorivinsä kymmeneen osuuteen, mutta ne eivät menneet verkossa kaupaksi. Näin voittaja sai koko potin itselleen.

- Hieman myöhään tein lauantaina rivin, joten osuuksia ei ehtinyt mennä kaupaksi. Ei paljon harmita. Mutta muutama kaveri on kyllä asiaa jälkeenpäin harmitellut.

- Ravipelit on minulle se ykkösjuttu, mitä tulee veikattua. Joskus on tullut porukalla ihan hyviä osumia totosta, mutta tämä tuli kokonaan itselle. Hieno potti.

Päätöskohteessa moni pelaaja jännitti johtopaikalla juosseen suursuosikin Vixuksen puolesta. Se joutui kuitenkin päästämään loppusuoran senttipelissä ohitseen Herra Heinämiehen. Juukalainen voittaja oli rastittanut lapulleen molemmat hevoset, mutta Herra Heinämiehen voitto tiesi potin roimaa nousua.

- Derbyn viimeinen 300 metriä oli kyllä huimaa katsottavaa. Ajattelin ensin, että keulassa juossut Vixus voittaa miten vain. Sitten Herra Heinämies nousi siihen rinnalle ja lähemmäs. Oli vähän tunne, että se meni lopulta ohi. Vaimolle huusin, että nyt on iso potti lähellä kun tulojärjestystä odotettiin.

Voittorahoista on tiedossa iloa myös vaimolle.

- Taloa vähän remontoidaan ja pitää katsoa vaimolle myös uutta autoa, totovoittaja kaavailee.

Lähde: Veikkauksen tiedote

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa