Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Kotimaa

Joensuun taksiryöstöstä epäilty 21-vuotias mies on edelleen hoidossa Kuopion yliopistollisessa sairaalassa

  • Jani Leinonen
  • Kimmo Kirves
Poliisi ampui taksiryöstäjää ylävartaloon Kuopiontien varressa olevalla pysäkillä. Poliisi ampui taksiryöstäjää ylävartaloon Kuopiontien varressa olevalla pysäkillä.

Joensuun taksiryöstöstä epäiltu 21-vuotias kontiolahtelainen mies on edelleen sairaalahoidossa Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, tiedottaa Itä-Suomen poliisi. Poliisi ei ole pystynyt puhuttamaan miestä.

Viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Joensuussa tapahtunutta tutkitaan taksiin kohdistuneena törkeänä ryöstönä ja poliisipartioon kohdistuneena virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Poliisin aseenkäytön osalta on käynnissä esitutkintalain mukainen selvitys valtakunnansyyttäjänvirastossa, ja tämän selvityksen tutkinnanjohtajana toimii Laura Sairanen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Tämän vuoksi kiinniottoon liittyvistä yksityiskohdista ei kerrota yksityiskohtia julkisuuteen, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja Simo Hämäläinen.

Poliisin käsityksen mukaan kaikki tapahtumasta havaintoja tehneet on tavoitettu. Hämäläinen toteaa, että esitutkinta on edennyt nopeasti ja tapahtumat on saatu selvitettyä yksityiskohtaisesti.

Aiemmin aiheesta:

Poliisi aamuyön ampumatapauksesta: Epäilty taksiryöstäjä jäi ensin istumaan autoon, käveli sitten keittiöveitsen kanssa kohti poliiseja

Valtakunnansyyttäjävirasto selvittää poliisin ampuma-aseen käytön Joensuussa

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa